Suomussalmen Rasti

 Yhteiset

Uutiset
PesisRastin miesten kausi päättyi tappioon supervuorossa
 
Rastin kauden päätöspeli päättyi erikoisten vaiheiden jälkeen 2-1 (17-5, 5-10, 1-0) tappioon vierasottelussa Kajaanissa.
 
Rasti joutui lähtemään erinäisten syiden vuoksi pahasti vajaamiehisenä kauden viimeiseen otteluun Kajaanin Pallokerhoa vastaan. Rastilta puuttui ottelusta lähes joukkueen verran pelaaajia mm. lukkari Samu Moilanen, sieppari Ville Seppänen, 1-vahti Tommi Tauriainen ja 3-koppari Antti Holappa.
Ottelusta muodostuikin vallan erikoinen ottelu. Rastin ulkopeli oli avausjaksolla pahasti kohmeessa. Liekö syynä olleet uudet ulkopelipaikat vai mikä, mutta Kajaani takoi taululle peräti 17 juoksua. Valitettavan moni juoksuista olisi ollut torjuttavissa, pallo poltti pahasti vierasjoukkueen räpylöissä. Neljännessä vuorossa Rasti sai tehtyä 5 juoksua sisäpelissään ja tämä auttoi saamaan pelijuonesta kiinni.

Toisella jakson alussa Rasti häpläsi Kajaanille vielä 4 juoksua, mutta sitten räpylä alkoi pitää ja joukkue koki todellisen muodon muutoksen. Ulkopelin tiivistyttyä myös sisäpeli parani silmiinnähden ja ottelun luonne muuttui. Rasti ajoi kolmannessa vuorossa kotijoukkueen rinnalle 5-5:een ja paineli viimeisessä vuorossa KPK:n ohitse. Tässä vaiheessa puolestaan KPK avitti Ylä-Kainuulaisia parilla harhaheitolla. Supervuorossa KPK ei antanut Rastille 3-tilannetta ja ratkaisi ottelun upealla 3-jatkelyönnillä.

Jokainen Rastin pelaaja joko löi tai toi ainakin yhden juoksun ottelussa. Rastin parhaana palkittiin 4 juoksua lyönyt 3-polttaja Tuomo Juntunen ja kakkospalkinnon pokkasi hienosti kärkietenijänä onnistunut Tuomas Juntunen.

Rastin osalta kausi on paketissa ja tuloksena oli 11 pistettä 12 pelistä, joka oikeutti kuudenteen sijaan seitsemän joukkueen sarjassa. Saavutettu pistemäärä on kohtalainen saavutus siihen faktaan nähden, että joukkueessa on menossa nuorennusleikkaus. Kokeneemmat pelaajat ovat olleet mukana auttamassa nuoria pelimiehiä muilta kiireiltä keretessään. Joukkueen otteet ailahtelivat pitkin kautta paljon, johon suurena selityksenä olivat juuri jatkuvat pelaaja- ja kokoonpanomuutokset. Kotikentällä pelaajia oli mukana yleensä hyvin, mutta vierasotteluihin Rasti joutui lähes poikkeuksetta pahasti varamiehisenä. Tämä näkyi tuloksissa, sillä Rasti ei voittanut kauden aikana yhtään vierasottelua, kaikki voitot tulivat kotikentällä. Ensi vuoteen Rastilla on kuitenkin hyvä runko kasassa, nuoret pelaajat ovat vuoden kokeneempia ja täten parempia suorituksia on varmasti tiedossa. PesisRasti kiittää kannattajiaan ja tukijoitaan kaudesta.

Sarjataulukon, pelatut ottelut voit tarkastaa tämän linkin takaa.

  • Tekijä: Aki Martikainen :: Suomussalmen Rasti :: Pesäpallo
  • Luotu: 28.08.2011, 22:55
  • Päivitetty: 28.08.2011, 23:13
Uutiset
25.11.2021, 11:57
Rastin pikkujoulu

11.08.2021, 09:54
Syksyn tanssi- ja jumppakausi käynnistyy 6.9

09.08.2021, 21:43
Junnusuunnistajien harjoitukset alkavat!

22.06.2021, 22:57
Rastiviikko lähestyy...

22.05.2021, 07:51
Kesäjumpat starttaavat kesäkuussa!

Käyttäjät
Käyttäjänimi:
Salasana:
Kirjaudu sisään:

Ylläpitäjät
Käyttäjänimi:
Salasana:
Kirjaudu sisään:

Kävijät sivuilla
24.05.2006 - 02.12.21
Sivuilla vierailtu laskuri kertaa.
:: © Suomussalmen Rasti :: 2006 :: Aki Martikainen ::