Suomussalmen Rasti

 Yhteiset

Uutiset
Rasti vieraili Kiimigissä
 
Rastin peli peliltä parantunut ulkopeli laittoi Kiimingin tiukoille sunnuntaina 13.7. pelatussa ottelussa, mutta pisteisiin asti ei hyvä taistelu riittänyt. Kotijoukkue Kiiminki vei ottelun nimiinsä luvuin 2-0 (3-1, 7-2).
 
Ensimmäistä jaksoa varjosti ajoittain kova sade, joka häiritsi molempien joukkueiden sisäpeliä. Kiiminki teki aloittavalla vuorollaan yhden juoksun ja toisessa vuorossa kaksi. Juoksut syntyivät hienoilla yksittäisillä lyönneillä. Rastin jakson ainoasta juoksusta vastasi jokeri Joni Tauriainen, joka löi pallon 1-3 -tilanteessa upeasti kolmosluukkuun ja Hannu Laitinen kirmasi kotiin. Muita juoksuja jaksolla ei nähty.

Toinen jakso eteni viimeiseen vuoroon asti tasaisena. Tästä huolen pitivät molempien joukkueiden tiiviit ulkopelit. Kiiminki pääsi tosin jakson aloittavalla 3-0 johtoon, kun kaksi juoksua tuli vapaalla ja yksi lyönnillä. Rasti ei kuitenkaan hätkähtänyt vaan kavensi Hannu Laitisen ja Harri Piiraisen kotiutuksilla. Myös tasoitus oli hiuskarvan varassa, mutta tuomaristo poltti Olli Heikkisen kotipesään. Tämän jälkeen jakso jatkui ulkopelin juhlana. Paloja syntyi nopeaan tahtiin, erityisesti Rastin etukentälle tästä kunnia. Viimeiseen vuoroon tultaessa ottelu oli edelleen kutkuttavissa 3-2 lukemissa. Rasti teki taululle kaksi paloa ja näytti jo pääsevän yrittämään tasoitusta ja johtojuoksua. Mutta jälleen kerran viime hetkillä kävi toisin. Kiiminki järjesteli ajolähdön Mikko Vahtialalle. Vahtiala löi pallon väliin ja koppari Tapio Mäkelä tuli vastaan. Pallo kimposi kentän saumasta yläilmoihin yli Mäkelän ja pallo katosi aitojen alle. Yllättävä pomppu ratkaisi ottelun ja Vahtiala kiersi rauhassa kunnarin, samalla tyhjeni koko pajatso. Ottelu oli tapteltu.

Rastista palkittiin ykkösellä toisella jaksolla lukkariksi siirtynyt ja juoksun lyönyt sekä tuonut Hannu Laitinen. Kakkospalkinnon pokkasi jokeri Joni Tauriainen, joka löi, varsinkin ensimmäisellä jaksolla, upeita vaihtolyöntejä ja yhden juoksunkin.

Rastin pelit jatkuvat keskiviikkona, kun Suomussalmelle saapuu vieraaksi Sami Laineen Oulun Polte. Ottelu alkaa Pitämällä klo 18.00.

Tarkempaa raporttia ottelusta tulossa maanantaina sivuillemme.

 

Linkit:


  • Tekijä: Aki Martikainen :: Suomussalmen Rasti :: Pesäpallo
  • Luotu: 13.07.2008, 22:01
Uutiset
25.11.2021, 11:57
Rastin pikkujoulu

11.08.2021, 09:54
Syksyn tanssi- ja jumppakausi käynnistyy 6.9

09.08.2021, 21:43
Junnusuunnistajien harjoitukset alkavat!

22.06.2021, 22:57
Rastiviikko lähestyy...

22.05.2021, 07:51
Kesäjumpat starttaavat kesäkuussa!

Käyttäjät
Käyttäjänimi:
Salasana:
Kirjaudu sisään:

Ylläpitäjät
Käyttäjänimi:
Salasana:
Kirjaudu sisään:

Kävijät sivuilla
24.05.2006 - 02.12.21
Sivuilla vierailtu laskuri kertaa.
:: © Suomussalmen Rasti :: 2006 :: Aki Martikainen ::